MALZEMELER
HAZIRLANIŞI
Bobajoy’lu ayna pasta için öncelikle pasta kekini pişirelim ve soğuduktan sonra kekten biraz daha geniş bir kalıba koyalım. Keki krema ya da mousse ile kaplayalım; ipeksi bir doku için buzdolabında 1 gün bekletelim.
Soğuk suyun içine jelatini ekleyip bekletelim. Suyu, şekeri ve mısır şurubunu orta ateşte iyice kaynatalım. Ocaktan alıp ve jelatini ekleyip karıştıralım.
Karışıma süt reçelini ekleyelim. Ilık karışımı doğranmış beyaz çikolatanın üzerine döküp 5 dakika bekletelim. En iyi sonucu almak için blender ile karıştırın. Karışımın sıcaklığı 32 dereceye geldiğinde kullanıma hazır demektir, gıda boyamızı bu aşamada karışıma ekleyip. dikkatlice karıştıralım.
Hazırlamış olduğumuz karışımı pastamızın üzerine döküp, tüm karışımın akmasını sağlayalım. Buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra Bobajoylarımızı ilave edelim. Bu tekniği neredeyse her kek ve pasta için kullanabilirsiniz, ama en güzel sonuç çok katlı pastalarda ortaya çıkıyor. Bobajoy 'lu aynalı pasta hazır.
Afiyet olsun