MALZEMELER
- 35 gr Bobajoy Yeşil Elma
- 12 gr Granür kahve
- 20 ml Çikolata şurup
- 120 ml Barista süt soğuk
- 10 ml Mürver çiçeği şurup
- Garnish: Kurutulmuş portakal-nane-ahududu
- Yapım Tekniği : Blender
- Buzlu / Buzsuz: Buzlu
- Alerjen Not: Süt ve süt ürünleri
- Bardak Code: Paşabahçe Nude Serisi
NASIL YAPILIR?
- Bobajoy ürününüzü bardağınıza ilave ediniz.
- Diğer ürünleri blender haznesine ekleyiniz.
- Ölçüler bağlı kalınız ve ölçek kullanınız.
- Bardağınız kadar buz ilave ederek blend yapınız.
- Bardağınıza ekleyiniz.
- Garnitürlerinizi ilave ediniz.
Afiyet olsun.