Bobajoy ile en sıradan malzemelerle hazırladığınız tabaklar bile büyüleyici bir görsel şölene dönüşüyor. Boba tea topları her yiyeceği etkileyici bir sanat eserine dönüştürür.

MALZEMELER

HAMUR MALZEMELERİ

  • 60 gr. un

  • 60 gr. mısır nişastası

  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

  • 1 çorba kaşığı şeker

  • 1 tutam tarçını

  • 1 çay kaşığı toz zencefil

  • 2 yemek kaşığı süt

  • 1 yemek kaşığı tereyağı – erimiş

  • ½ su bardağı su

SÜSLEMEK İÇİN

  • Bobajoy

  • Muz

  • Çikolata sosu

  • Ceviz

  • Krokan

  • Damla çikolata

NASIL YAPILIR?

Kızarmış muzlu neşeli zebra için ilk olarak bir kaseye hamur için olan tüm malzemeleri ekleyelim ve boza kıvamına gelinceye kadar çırpalım.

Tavaya sıvı yağ koyup ısıtalım.

Muzları, boza kıvamındaki hamura batırıp kızgın yağda kızartalım, kızaran muzları kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirelim.

Servis tabağımıza aldığımız muzların üzerine, ceviz, damla çikolata, krokan ve çikolata sosu ile süslememizi yapıp, Bobajoy’layalım.

Kızarmış muz yerine kabuğunu soyduğunuz taze muz da kullanabilirsiniz. Kızarmış muzlu neşeli zebra sadece 15 dakikada tatlı krizine çözüm olacak. Afiyet olsun.

Kızarmıs Muzlu Neşeli Zebra